ARCHITECTENMARKT.NL
Vind de goedkoopste architect in 5 stappen
 
Bespaar veel geld en tijd
 
U ontvangt vandaag nog
minstens 3 reacties van architecten
Startknop


 
Welkom op ArchitectenMarkt.NL.

Bent u op zoek naar een architect? Dan bent u op de juiste plaats. Honderden architecten hebben zich bij ons aangesloten en aangegeven in welk soort projecten men geïnteresseerd is. Op basis van uw kenmerken zoeken wij de meest geschikte architecten bij u in de buurt. U kunt zelfs met 1 druk op de knop automatisch meerdere vrijblijvende offertes aanvragen.

Alle bij ons ingeschreven architecten zijn geregistreerd in het Architectenregister en dit is door ons gecontroleerd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Werkwijze

Op de ArchitectenMarkt vraagt u binnen enkele minuten kosteloos verschillende offertes aan bij door ArchitectenMarkt speciaal voor u geselecteerde architectenbureaus. Dit bespaart u veel tijd. U kunt de offertes vergelijken op basis van kwaliteit en prijs, waarbij u kosten kunt besparen tot wel 25%.

En dit in maar 5 korte stappen:

1.    PLAATS:
Kies de provincie waarin de bouw zal plaatsvinden.
2.    SOORT OPDRACHT:
Geef aan of u een zakelijke of particuliere opdracht geeft. Vervolgens geeft u aan of het een Renovatie, Verbouwing, Nieuwbouw of Interieur betreft.
3.    OMSCHRIJVING:
Hier omschrijft u de eventuele opdracht. Vul zo veel mogelijk in, voor een zo volledig, juist en scherp mogelijke offerte. Het Budget en het oppervlak is iets waar architecten meestal hun offerte op baseren. De architect is uw vertrouwenspersoon gedurende het proces en zal uw budget en uw eisen bewaken.
4.    GEGEVENS:
Hier vult u uw gegevens in. Als u hiermee klaar bent worden de architectenbureaus getoond die speciaal voor u zijn geselecteerd.
5.    AANVRAAG OFFERTES:
Door op de knop “STUUR” te drukken, wordt uw aanvraag naar de voor u geselecteerde architectenbureaus verzonden. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een geheel vrijblijvende offerte sturen.
Maak via ArchitectenMarkt een weloverwogen keuze door een optimale vergelijking te doen en vind de architect die het best bij uw wensen en budget past.
 
ArchitectenMarkt wenst u veel succes met uw plannen.