ARCHITECTENMARKT.NL
Vind de goedkoopste architect in 5 stappen
 
Bespaar veel geld en tijd
 
U ontvangt vandaag nog
minstens 3 reacties van architecten
Startknop

 

Aanmelding architect

Dit is de ideale manier om nieuwe klanten te vinden. Wij bieden u offerteaanvragen aan die voldoen aan uw profiel. U ontvangt een gratis sms als wij u een aanvraag doorzenden zodat u snel kunt handelen.
U heeft een vrije keuze in het soort opdrachten. Per aanvraag worden maar maximaal zes architecten benaderd. U kunt zelf op ieder gewenst moment pauzeren of opzeggen. Meer uitleg >>
 
Meld u nu aan en ontvang 3 offerte aanvragen gratis.
Daarna betaalt u een vergoeding van € 5,- tot maximaal € 20,- excl. BTW (afhankelijk van de grootte van de opdracht ).
Uw naam:
Bedrijfsnaam:
Reg.nr SBA*:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail adres:
Telefoonnummer:
GSM (voor sms):
Ik ken u via**:
U wenst de volgende soorten aanvragen te krijgen:
(U betaalt € 5,- tot max. € 20,- excl. BTW per aanvraag Klik voor meer uitleg)
Op basis van Provincie Op basis van Afstand
Afstand in km ***Budget vanafRenovatieAan- en verbouwNieuwbouwInterieur
t/m 205.000
21 - 50
51 - 100
101 - 150
vanaf 151
Ik ontvang graag 3 gratis offerteaanvragen
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
* Uw Registratienummer Stichting Bureau Architectenregister
** Uw refererende architect ontvangt van ons 1 gratis plaatsing
*** Afstand wordt hemelsbreed bepaald op basis van postcode

Veelgestelde vragen door architecten

Enkele antwoorden op veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van gebruik van ArchitectenMarkt?

Naast de kosten per doorgestuurde aanvraag (variërend van 5 euro tot maximaal 20 euro voor de grootste aanvragen) zijn er geen maandelijkse of verborgen kosten. Er is ook geen abonnementsgeld of iets dergelijks.
De kosten zijn als volgt:

Bouwbudget Kosten per aanvraag
t/m € 24.999 € 5,-
€ 25.000 t/m € 74.999 € 7,50
€ 75.000 t/m € 199.999 € 10,-
€ 200.000 t/m € 749.999 € 15,-
vanaf € 750.000 € 20,-

Wat krijg ik daarvoor? En hoe vaak?

Wij sturen alleen aanvragen door die voldoen aan uw profiel, dus conform de door u aangegeven afstand en minimaal budget of de juiste provincie (afhankelijk van uw gekozen profiel) en juiste soort (nieuwbouw, interieur, verbouwing of renovatie). Omdat er meerdere architecten ingeschreven staan wordt u per toerbeurt meegenomen in de verwerking van een aanvraag. Het is dus geen garantie dat elke aanvraag ook bij u terecht zal komen, als er meerdere architecten voldoen aan het profiel. U schuift telkens op tot u wel weer “aan de beurt bent”.

Waarom moet ik een machtiging tekenen?

De machtiging wordt alleen gebruikt om werkelijk doorgestuurde aanvragen te kunnen afrekenen. Van zo’n incasso wordt altijd 3 dagen van tevoren een factuur gestuurd met de te incasseren aanvragen en bewijslast. Wij factureren dus altijd ACHTERAF. Omdat u 3 aanvragen gratis heeft zullen wij die eerste 3 aanvragen nooit factureren. Als u uw abonnement stopt direct na de 3e aanvraag door op het intranet op PAUZE te klikken, zullen wij u verder geen ongewenste aanvragen sturen en zult u dus geen kosten maken. Wij hopen uiteraard dat u tevreden bent met de ontvangen aanvragen en onze dienstverlening voortzet.
Wij hebben ook een maximum ingesteld op het aantal openstaande opdrachten per architect (200 euro per architect), om ook ons maximale risico te beperken. Wij zullen u dus nooit meer dan 200 euro per keer kunnen factureren, tenzij u daar zelf om vraagt. Wij kunnen voor u het maximum ook naar beneden bijstellen, bijv. max. 100 euro per maand. U kunt ons per e-mail daarom vragen.

Hoe stop ik de incasso?

Het stopzetten van incasso kunt u altijd doen door uw status op PAUZE te zetten. Mochten er nog aanvragen gefactureerd moeten worden (te zien onder tabblad Financieel in uw account) dan wordt hiervoor nog wel gebruik gemaakt van de incassomogelijkheid.
Verder gelden bij de incasso’s de algemene mogelijkheden die u heeft om bij onterecht in rekening gebrachte bedragen dit via uw bank terug te laten halen. De bank vraagt u dan wel om aan te tonen dat wij dit onterecht hebben geïncasseerd. Uiteraard is het aan te bevelen eerst ons aan te spreken op onjuistheden, daarmee is een klacht waarschijnlijk sneller opgelost.

Wat als ik direct wil stoppen?

Van elke doorgestuurde lead ontvangt u van ons een e-mail EN een sms bericht. Als u vindt dat het te hard gaat, dan kunt u altijd per direct het doorsturen staken via uw login. U kunt ons ook altijd per e-mail verzoeken dit voor u te doen in het geval u niet in staat bent dit zelf te doen.

Kan ik ook een tegoed aanhouden in plaats van de incasso?

Ja, als u liever geen incasso opdracht afgeeft, dan kunt u een bedrag overmaken naar ArchitectenMarkt.NL. Dit bedrag moet dan tenminste € 100,- bedragen (om de administratieve druk laag te houden, en daarmee de kosten per lead).
U kunt dit bedrag overmaken op ING 47.26.818 t.n.v. Webattach BV onder vermelding van het e-mail adres waarmee uw account is geregistreerd. Op het moment dat het bedrag binnen is ontvangt u bericht en is het tegoed beschikbaar voor het doorsturen van aanvragen. U ontvangt dan ook een BTW factuur voor het gestorte bedrag voor uw administratie.
Als het tegoed onder de 20 euro komt ontvangt u van ons een waarschuwing.
Komt het onder de 0, dan staken wij het doorsturen tot u weer een storting doet.